Rovana Plumb, despre atacurile lui Zgonea la conducerea PSD: Presiuni ale Opozitiei ca sa parasim guvernarea. Ponta merge mai departe

Fara Autor | 16.07.2015

Pe aceeași temă

În opinia Rovanei Plumb, șeful interimar al PSD, atacul lui Valeriu Zgonea la adresa unor lideri ai social-democraților (Ponta și Dragnea) este rezultatul presiunilor pe care opoziția le face în interiorul partidului pentruca acesta să renunțe la guvernare.

 

"Desigur că asupra PSD-ul au existat presiuni și nu cred că nu trebuie să spunem aceste lucruri. Este vorba de presiunea pe care o face opoziția de a părăsi guvernarea, dar acest lucru nu se va întâmpla. Guvernul va merge mai departe, cu Victor Ponta ca premier", a spus Rovana Plumb, joi, întrebată ce părere are despre declarațiile făcute de gonea pentru Associated Press.

 

"Trebuie să avem grijă să nu ne creăm mai multe crize decât este cazul și să găsim soluții să mergem mai departe", a mai precizat ea, citată de B1 TV.

 

"Suntem într-o situație de criză...cu liderul inculpat și cu vicepreședintele condamnat pentru corupție", a spus Zgonea, referindu-se la Victor Ponta și Liviu Dragnea.

 

Zgonea susţine că cel mai bine pentru PSD în aceste moment este organizarea unui Congres cât mai repede posibil pentru alegerea unui nou preşedinte.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22