Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, dupa sedinta Biroului Permanent: PSD nu sustine nominalizarea lui M.R. Ungureanu la conducerea SIE, pentru ca a fost facuta in mod netransparent

P.c. | 29.06.2015

Pe aceeași temă

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a declarat ca social-democratii nu sprijina numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE considerand ca nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea SIE a fost facuta fara consultari, intr-o maniera netransparenta.


"Decizia politica a Biroului Permanent privind nominalizarea facuta de catre presedintele Iohannis pentru sefia SIE este ca PSD nu sustine nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis", a anuntat ministrul Muncii, conform Hotnews.
 

Social democratii isi motiveaza decizia afirmand ca este "o nominalizarea facuta intr-un mod total netransparent, fara sa existe o consultare", adaugand ca "PSD nu renunta la principiul ca un partid sa nu aiba toata puterea".
 

CITITI SI: Mihai Razvan Ungureanu poate intampina probleme in procesul de numire la sefia SIE. PSD a preluat controlul Comisiei de control al Serviciului

 

Rovana Plumb a mai afirmat ca "aceasta nominalizare a fost din punct de vedere politica trecuta prin votul PSD. In calitatea sa de prim-ministru, PSD a considerat ca nu poate sa reprezinte interesele tarii astfel incat in 2012 la motiunea de cenzura am votat impotriva guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu."
 

In incheierea declaratiei de presa, Rovana Plumb a adaugat ca "partidul este stabil, are o echipa de conducere si functioneaza in parametri normali".

 

Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului se intrunesc astazi, începând cu ora 14, pentru a stabili calendarul audierii și votării noului director al SIE, in urma propunerii facute de președintele Klaus Iohannis.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22