Sarbatorile se apropie! Credit rapid cu rate fixe si dobanda la jumatate – numai de la Provident

Redactia | 16.12.2020

Provident: Impreuna rezolvam mai usor!

Pe aceeași temă

Orice sarbatoare, pe cat de frumoasa este, pe atat de solicitanta se poate dovedi. Solicitanta in primul rand din punct de vedere al „agitatiei” specifice, al energiei consumate cu pregatirile „ca la carte”, dar si in ceea ce priveste bugetul alocat cumparaturilor necesare.

Acest lucru este valabil si in cazul in care ne referim la sarbatorile de iarna. Pe langa faptul ca vorbim de doua mari sarbatori care se succed la scurt timp, Craciunul si Revelionul, ai nevoie de bani cel putin atat pentru a cumpara cadouri pentru cei dragi, cat si pentru a organiza cele doua mese festive.

Drept urmare, ca tu sa nu resimti niciun efort financiar in aceasta perioada si sa te bucuri pe deplin de magia ultimelor zile din an, Provident vine in ajutorul tau cu posibilitatea de a accesa un credit rapid promotional.

Cu o suma cuprinsa intre 1.000 si 5.000 de lei, raportata responsabil la nevoile si posibilitatile tale de returnare a banilor pe termen scurt sau mediu, poti intampina sarbatorile asa cum se cuvine. Transforma aceasta oportunitate intr-o frumoasa poveste de iarna!

In plus, pentru ca este cu adevarat luna cadourilor, Provident iti ofera acum un credit rapid cu dobanda la jumatate. Ratele saptamanale sunt fixe si pot fi platite din confortul propriei locuinte, pe toata durata contractului.

Spre exemplu, daca alegi un imprumut promotional in valoare de 2.500 de lei, pe o perioada de 62 de saptamani, ai rata fixa de 46,98 de lei/saptamana. Daca optezi si pentru serviciul auxiliar si optional de gestionare a creditului la domiciliu, primesti banii la tine acasa in maximum 48 de ore, iar la rata mentionata anterior se adauga si costul de 20 de lei al acestui serviciu. In plus, la creditul promotional de sarbatori te bucuri de dobanda la jumatate si comision ZERO de analiza a dosarului.

Serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului IFN la domiciliu este un serviciu Provident lansat in premiera pe piata din Romania inca din anul 2006. Acesta presupune deplasarea unui reprezentant la tine acasa pentru a-ti inmana personal banii si a colecta, periodic, ratele aferente imprumutului.

In vreme de pandemie, toate vizitele reprezentantilor se efectueaza respectand cu strictete regulile si masurile anti COVID-19.

Asadar, daca ai nevoie de bani suplimentari de Sarbatori, pentru tine si intreaga familie, poti sa apelezi la Provident Financial Romania. Alege un credit rapid promotional, care iti ofera:

Sume intre 1.000 si 5.000 de lei

Dobanda la jumatate

Comision ZERO de analiza a dosarului

Rate fixe saptamanale

Perioada desfasurarii promotiei este 02 - 23 decembrie 2020.

Daca si tu iti doresti un mic ajutor pentru a-ti duce planurile de sarbatori la bun sfarsit, indeplinind totodata si dorintele celor dragi, apeleaza unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau trimite un SMS la 1805.

Alternativ, poti aplica online pe site-ul Provident.ro pentru un credit rapid, iar unul dintre reprezentanti te va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi toate detaliile.

Provident: Impreuna rezolvam mai usor!

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22