Scandal in PSD. Dragnea cere Comitetului Executiv sa nu o valideze pe Rovana Plumb ca interimar si se gandeste daca mai ramane in partid

Fara Autor | 15.07.2015

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea le transmite membrilor PSD că nu trebuie să o valideze pe Rovana Plumb ca interimar la Comitetul executiv al partidului și a anunțat că nu va mai garanta pentru nimeni în funcția de președinte al PSD, după dezamăgirea pe care i-a adus-o Victor Ponta, scrie Stiri pe Surse.

 

Dragnea a declarat că Rovana Plumb nu trebuie validată în funcția de președinte interimar la Comitetul Executiv (Cex), întrucât că acest for nu se ocupă cu așa ceva.

 

Cât despre scandalul ce ar fi izbucnit în ședința de miercuri a Biroului Politic al PSD și atacurile la care ar fi fost supus, Dragnea a explicat: ”Nu sunt în dispută cu absolut nimeni. Membrii noștri nu merită ca la vârf să fie discuții mici. Încerc să fiu calm. Funcția nu am luat-o de la librărie. Am primit-o și am încercat să o gestionez.

Un Congres în toamnă și unul după alegerile locale și parlamentare. Asta sper să se discute miercuri la Comitetul Executiv. CEX nu poate valida, poate decide dacă sunt mai multe candidaturi. Nu e o conducere foarte grea, să fii interimar.

Eu o să mă mai gândesc dacă mai garantez pentru cineva la conducerea partidului. O să văd dacă mai rămân în partid și în funcția pe care o am. Vreau să văd care e cea mai bună variantă pentru partid. Faptul că Victor Ponta și-a dat azi demisia, nu e o veste bună pentru partid.

Sper că toate mințile luminate din partid vor reuși să înțeleagă că avem capacitatea să facem ceva. Sper ca Victor Ponta va găsi puterea să rămână premier.

Eu când sunt amenințat, reacționez exact invers. Sunt băiat major. Ar mai urma să spunăcă sunt și omul lui Traian Băsescu în partid. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o, că sunt omul lui Klaus Iohannis.”, a spus miercuri Liviu Dragnea, citat de Stiri pe Surse.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22