Se teme Ponta că Tăriceanu va trada alianţa cu PSD?

E.b. | 15.12.2016

Victor Ponta a afirmat, pe Facebook, că liberalii au ajuns în situaţia să se roage de Călin Popescu-Tăriceanu, copreşedinte ALDE, să trădeze alianţa cu PSD, deşi liberalii ”îl măscăreau şi umileau ca nişte farisei” după ce a plecat din PNL, în urma ruperii USL.

Pe aceeași temă

 

 

...In acelasi timp Iohannis si PNL si-au batut joc de proprii alegatori prin demagogia, ipocrizia si lipsa totala de viziune si proiecte ! 
Iar din rezultatul votului au inteles ca trebuie sa o schimbe pe Gorghiu cu Turcan. 
Si sa se roage acum de Tariceanu sa tradeze / acelasi Tariceanu pe care il mascareau si umileau ca niste farisei cand le-a zis ca pleaca pentru ca au rupt USL si s-au aliat cu PDL ca sa se se inscrie in PPE!
, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că funcţia de premier va fi dată partidului sau coaliţiei care demonstrează că pot forma o majoritate, iar acest lucru va fi negociat după formarea Parlamentului, şi a adăugat că posibilitatea unui Guvern de dreapta există, însă doar "aritmetic", şi nu se ştie dacă se poate şi politic.

 

Întrebat despre varianta lansată de PNL, ca partidele de dreapta să formeze o alianţă şi să propună un premier, preşedintele a spus că "aritmetic este posibil". "Dacă este posibil şi politic, vom vedea", a adăugat Iohannis.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22