Sebastian Ghita, despre Cosmin Gusa si Rares Bogdan: Santajeaza judecatori, functionari ANAF, administratori judiciari penru a obtine avantaje in fata competitiei

T.d. | 15.12.2014

Pe aceeași temă

Cozmin Gusa si Rares Bogdan “santajeaza si preseaza” judecatori si functionari ANAF pentru a nu-si plati taxele si impozitele catre stat, sustine Sebastian Ghita. Patronul Romania TV sustine ca cei doi obtin astfel avantaje fata de concurenta, potrivit Hotnews.

Replica sa vine dupa ce Cozmin Gusa acuzase, intr-o declaratie, "presiuni greu de imaginat ale cuplului Ponta - Ghiță".

"Cred ca dansii santajeaza si preseaza judecatori, functionari ANAF, administratori judiciari pentru a obtine avantaje in fata competitiei (...) Din acest moment, voi incepe sa fac plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, la CSM in legatura cu judecatorii, catre parchet in legatura cu celelalte persoane implicate in jaful de zeci de milioane de euro de la Realitatea TV", a declarat Sebastian Ghita.
 

Declaratia lui Sebastian Ghita:

"Am vazut declaratia dl Gusa si consider ca prea mult timp am tacut in fata acuzatiilor de la aceste personaje, Cozmin Gusa si Rares Bogdan.

Nu vrea sa mentionez de cate ori au mintit, de cate ori au dezinformat, de cate ori s-au folosit de interesul public in interes personal.

Vreau doar sa le atrag atentia ca indiferent asupra cui arunca acuzatii, acesti doi domni vor trebui sa isi asume ideea ca toti trebuie sa plateasca taxele datorate statului roman.

S-au folosit cu rea vointa de chichite legislative incalcand legea si au creat un prejudiciu statului roman de milioane de euro.

Astazi suntem in situatia in care hotul striga hotii. Ei nu isi platesc salariatii, mintindu-i si batjocorindu-i, nu platesc taxele la stat, incalcand orice regula a societatii, si cu toate acestea vor sa fie noii moralisti ai natiei.

Dupa ce au incasat sume uriase, bani negri, de la persoane precum Blejnar, Vanghelie, Calin Mitica, Maricel Pacuraru si alti oameni certati cu legea, tot ei acuza presiuni.

Nici guvernul Ponta si nici eu, Sebastian Ghita, nu-i puteam presa. Dovada ca in campania electorala au spus si au mintit cate in luna si in stele.

Au pretins ca neplata taxelor si impozitelor la stat e folosita pentru a se elimina posibilitatea lor de a-si spune parerea.

Si-au spus parerea, alegerile s-au incheiat, nimeni nu mai poate sa-i protejeze in fata legii.

Cred ca dansii santajeaza si preseaza judecatori, functionari ANAF, administratori judiciari pentru a obtine avantaje in fata competitiei.

Romania TV, B1 TV, Evenimentul Zilei si alte entitati de presa isi platesc mai greu sau mai usor taxele la stat, milioane de euro pe an.

Cozmin Gusa si Rares Bogdan nu platesc, fura, fura statul cu buna stiinta si isi bat joc de noi public.

Daca nu au decenta sa se comporte ca toti ceilalti contribuabili, macar sa aiba decenta sa nu mai urle ca descreieratii in piata publica.

Din acest moment, voi incepe sa fac plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, la CSM in legatura cu judecatorii, catre parchet in legatura cu celelalte persoane implicate in jaful de zeci de milioane de euro de la Realitatea TV.

Aceasta escrocherie trbeuie sa inceteze",
sustine Sebastian Ghita.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22