Sebastian Ghiță i-a amenințat pe protestatarii #rezist cu bătaia

Redactia | 12.03.2019

Sebastian Ghiță i-a amenințat cu bătaia pe membrii grupării #Rezist, în cazul în care vor continua protestele la Ministerul Justiției.

Pe aceeași temă

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, fugit în Serbia pentru a se sustrage problemelor sale din justiție, i-a amenințat cu bătaia pe protestatarii #rezist care ies în stradă pentru a manifesta împotriva atacurilor la adresa justiției făcute de coaliția de guvernare.

Într-o intervenție telefonică la România TV, canalul pe care îl patronează, Ghiță a spus că îi va trimite pe membrii Partidului România Unită (PRU), formațiune din partea căreia ar putea candida la europarlamentare, ”să le dea o mamă de bătaie” protestatarilor, spunând că ”dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi”.

„Dacă le mai prindem pe străzi pe bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimită acasă. Dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Că asta nu-i democrație (…) Dacă avem o lege și o instituție, o respectăm. Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, să-l bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina. Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei (…) Ne asumăm. N-am știut și nu știm. Dar suntem atenți și cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, distrugând instituții și sărind pe gardurile Parlamentului, o să le dăm o mamă de bătaie. Să plece la ei acasă și să ne lase-n pace”, a amenințat Sebastian Ghiță.

Amenințările lui Ghiță la adresa protestatarilor au fost semnalate pe pagina de Facebook ”Stop fake news în România”, care îndeamnă la trimiterea de sesizări către CNA.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22