Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: E un clovn trist

Fara Autor | 17.01.2011

Pe aceeași temă

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a apreciat, luni, la Hotnews, răspunzând unei întrebări, că Mircea Badea este "un clovn trist" şi că nu are şanse de recalificare, opinând că acesta, şi dacă ar vrea să plece la un alt post de televiziune, ar primi drept ofertă "un post liber de clovn". Lazaroiu a mai spus ca Realitatea si Antena 3 sint "ecranizari ale revistei Romania Mare din anii de glorie".
Lăzăroiu a fost întrebat, în timpul unei discuţii online cu cititorii Hotnews, de ce nu l-a reclamat pe Mircea Badea la CNA "pentru injurii şi aluzii răutăcioase".
"Nu te poţi supăra pe un clovn. Mircea Badea crede că, dacă Voiculescu nu l-a obligat (încă) să poarte un nas roşu de plastic, lumea crede despre el că e mai mult decât un clovn. Nu, nu crede. E un clovn trist. Şi ştie şi el de ce. Pentru că şi dacă vrea să plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primi aceeaşi ofertă - un post liber de clovn. Se pare că nu sunt şanse de recalificare în cazul lui", a răspuns el.
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că presa din România suferă un proces de "vadimizare" şi că acest lucru se vede în emisiunile canalelor de ştiri. "Nu ştiu dacă aţi apucat să citiţi revista România Mare în anii de glorie, anii 90 în special. Ce avem acum pe Realitatea TV şi Antena 3 sunt simple ecranizări ale revistei România Mare - pamflete, calomnii, jigniri, linşajul adversarului patronului, cei care sunt răi azi, pot fi buni mâine (adică peste 24 de ore) dacă îl înjură pe Basescu. Deci nici un echilibru. Doar spectacol dezgustător. Dar trăim cu asta, ce să facem... Presa e liberă să facă ce vrea", a afirmat Lăzăroiu, într-un interviu la Hotnews.
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22