Sebastian Lazaroiu. Exista o intelegere ascunsa intre PNL si Tariceanu

M. B. | 29.05.2015

Pe aceeași temă

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a scris pe Facebook, vineri, că există o înțelegere ascunsă între PNL și Călin Popescu Tăriceanu, acesta fiind motivul pentru care liberalii nici nu se gândesc să-l înlăture pe acesta din funcția de președinte al Senatului.

 

“Cum bănuiam. Între PNL și Tăriceanu există o înțelegere ascunsă. De aia liberalii n-au niciun gând să-l schimbe de la Senat", a scris Lăzăroiu pe site-ul de socializare.

 

În opinia lui Lăzăroiu, moțiunea din iunie a liberalilor ar fi trebuit să aibă ca temă justiția și revocarea lui Tăriceanu.

 

"PNL a primit critici pentru tema moțiunii de cenzură din iunie: votul prin corespondență. Criticii le reproșează ca n-au valorificat ocazia pentru a pune din nou pe tapet tema justiției, aflată iarași sub asaltul lui Ponta și al lui Tăriceanu.

Eu cred că au ales bine tema.

Au ocazia să arate ca spășitul Ponta din noiembrie și majoritatea lui n-au dat doi bani pe semnalul de la prezidențiale și continuă să-i impiedice pe românii din diaspora să voteze. E neimportant dacă moțiunea trece sau nu trece.

Dar, dacă liberalii ar fi deștepți (am zis vorba mare, nu?), ar face o acțiune și pe subiectul justiției: revocarea lui Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului", a mai scris Lăzăroiu pe Facebook.

 

Motivele pentru care Lăzăroiu crede că Tăriceanu trebuie înlăturat d ela conducerea Senatului: "încălcarea Constituției în cazul Șova, abuz în serviciu în cazul Șova și atacurile la ÎCCJ și DNA”.

 

“DNA e o instituție populară. Măcar și din rațiuni electoraliste liberalii ar trebui să-i sară în apărare pornind demersurile de revocare a lui Tăriceanu", scrie fostul consilier prezidențial.

 

PNL ar încheia astfel “sesiunea parlamentară cu două acțiuni de anvergură. Chiar dacă se vor solda cu eșec, reușesc să arate că sunt în opoziție și nu în USL și lasă actuala majoritate cu două pietroaie mari de gât: Tăriceanu și votul prin corespondență", a mai explicat Lăzăroiu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22