Ședință de urgență la PSD după pierderile de parlamentari care trec la partidul lui Ponta

Redactia | 03.02.2019

PSD se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului, în prima şedinţă a Comitetul Executiv din acest an.

Pe aceeași temă

UPDATE - Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a declarat, duminică, inainte de sedinta CEx PSD, că este ingrijorat de demisiile din PSD, mentionand că fiecare membru care alege sa plece are o justificare. Referitor la buget, social-democratul sustine că este multumit, mentionand ca sunt interese care necesita satisfacute.

"Sigur ca ma ingrijoreaza, m-am si exprimat. Daca n-ar fi fost acest proces, n-as fi spus ca fac tot ce pot ca cei care fac din majoritate sa ramana in majoritate. Fiecare simte in felul sau. Unii justifica, justificarile pot fi adevarate sau false", a spus Dumitru Buzatu. Președintele PSD Valsui sustine ca este multumit de bugetul prevazut in proiectul pus in dezbatere publica : "Întotdeauna sunt emotii la buget, ca exista o multitudine de interese care trebuiesc sa fie satisfacute. Aunt multumit ca intr-o masura mare, mai ales in investitii, am primit ajutor semnificativ. La o prima estimare credeam ca vom putea sustine asistenta sociala", a mai spus Buzatu.

UPDATE - Vicepreședintele PSD Robert Negoiță a declarat, duminică, la Parlament, înainte de ședința CEX al PSD, că le recomandă tuturor parlamentarilor partidului să nu voteze bugetul de stat propus de guvern.

UPDATE - Ședința Comitetului Executiv al PSD este precedată de o întâlnire în cerc restrâns care are loc în biroul lui Liviu Dragnea. Aici și-au făcut apariția, pe rând, președintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, Ionel Arsene și Niculae Bădălău, transmite Digi 24.

După şedinţa CEx, va avea loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. Chiar în prima săptămână a sesiunii va fi dezbătut bugetul de stat, transmite Digi 24.

Ședința are loc în condițiile în care în această săptămână mai mulți parlamentari PSD au trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România. Cea mai proeminentă figură este cea a fostului premier Mihai Tudose. De asemenea, în această săptămână s-au întețit nemulțumirile primarilor unor mari orașe legate de buget, cea mai vocală fiind Gabriela Firea, edilul Capitalei, care și-a reluat, sâmbătă, atacurile la adresa lui Liviu Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22