Seful Corpului de Control ramane la Guvern. El ar fi solicitat eliberarea din functie

E.b. | 26.09.2016

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al prim-ministrului, va ramane in functia guvernamentala, desi surse din Executiv au declarat luni ca acesta va pleca, iar Valentin Mircea a scris pe Facebook ca a cerut premierului inca de la inceputul lunii septembrie sa fie eliberat din functie pana la 1 octombrie.

Pe aceeași temă

  
 

Valentin Mircea ramane in functia de sef al Corpului de control, pana la finalul mandatului Cabinetului, a anunta luni la pranz purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.  El a precizat ca seful Corpului de control isi anuntase intentia de a pleca din Executiv, inainte de declaratiile pe care le-a facut si care priveau reactia autoritatilor in cazul unui cutremur.  

 

"Seful Corpului de control si-a anuntat intentia de a pleca din Executiv inainte de declaratiile pe care le-a facut si care priveau reactia autoritatilor in cazul unui cutremur. Valentin Mircea nu va pleca din functia de sef al Corpului de control. Premierul a avut o discutie cu Valentin Mircea si au convenit ca pana la finalul acestui mandat seful corpului de control sa ramana in functia pe care o detine", a precizat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, conform HotNews.ro.

 

Intr-un mesaj postat luni pe Facebook, Mircea Valentin precizeaza ca a solicitat premierului inca de la inceputul lunii septembrie ca, odata cu reorganizarea Corpului de Control al Primului Ministrului in Inspectia Generala a Guvernului, dar nu mai tarziu de finalul lunii octombrie, sa fie eliberat din functie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22