Senatorul Savu (PSD) sustine ca presedintele Iohannis a primit de cateva zile propunerea pentru Ministerul Transporturilor, dar amana numirea

M. B. | 01.07.2015

Pe aceeași temă

Senatorul  PSD Daniel Savu susține că președintele Klaus Iohannis are "de câteva zile" o propunere a Guvernului pentru noul ministru de la Transporturi, dar refuză să ia decizia numirii acestuia. Savu nu a explicat cine a făcut propunerea, Victor Ponta, sau premierul interimar Gabriel Oprea.

 

"Președintele ar trebui să ia rapid o decizie cu privire la Ministerul Transporturilor. Sunt total dezamăgit de faptul că președintele a ales să îl impună la SIE pe băsistul Mihai-Răzvan Ungureanu, pripit, fără consultări, dar amână numirea la un minister extrem de important, cum este cel al Transporturilor", arată Savu, într-un comunicat citat de Agerpres.

 

El afirmă că președintele Iohannis are propunerea Guvernului pentru acest portofoliu "de câteva zile" și "cu toate acestea, nu acționează în sensul așteptat".

 

"Deși îmi este tot mai greu, vreau încă să cred că actualul președinte nu preia total modelul lui Traian Băsescu, de a sabota guvernările pe care nu le controlează", adaugă Savu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22