Senatorul Şerban Nicolae (PSD) nu suportă să audă: «Hoţii»; «Să vă fie ruşine!» VIDEO

E.b. | 18.02.2017

Atacuri şi cuvinte dure în şedinţa din 1 februarie a conducerii Senatului şi a Camerei Deputaţilor. Imediat după ce Guvernul a adoptat controversata Ordonanță 13, au fost proteste în stradă, dar și în Parlament. Scandalul a pornit tot de la ordonanţa 13, conform stenogramei ședinței Birourilor Permanente.

Pe aceeași temă


 

 

Reprezentanţii USR le-au spus celor de PSD şi ALDE că sunt „Hoţi” şi că au avut o atitudine „bădărănească” , conform Digi24.ro.

 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a calificat prestaţia noilor parlamentari drept „jenantă”.

 

Cei de la USR au venit cu pancarte în Parlament pe care scria „Rușine” și i-au urmărit pe reprezentanții puterii. În ședința comună a conducerii Camerei și Senatului, Șerban Nicolae, șeful comisiei juridice a Senatului, s-a plâns de atitudinea celor de la USR

 

Imediat după ce Guvernul a adoptat controversata Ordonanță 13, au fost proteste în stradă, dar și în Parlament. 

 

Şerban Nicolae (PSD): Am fost apostrofat cu cuvintele: «hoţii» şi «să vă fie ruşine». Este o grosolănie pe care eu nu o accept nimănui, (..) este o abjecţie în ceea ce mă priveşte, este descalificantă. (…) Cine nu are şapte ani de acasă ar fi trebuit să reuşească să-i recupereze până la depunerea jurământului ca parlamentar.

 

Cristian Ghinea (USR): A fost un schimb de replici la care domnul Şerban Nicolae s-a purtat absolut bădărăneşte pe holurile Parlamentului.


 

Nicuşor Dan (USR): Îmi însuşesc reproşurile pe care ei vi le aduc dumneavoastră, în întregime. Sunteţi nişte hoţi şi trebuie să vă fie ruşine.


 

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE): Din punctul meu de vedere sunteţi o mare decepţie, pentru că am crezut că aveţi măcar buna educaţie şi bunul simţ. Văd că nici acestea nu le aveţi. Cultură politică zero, evident.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22