Şerban Nicolae face un apel la luciditate şi raţiune în PSD. Ponta îi distribuie postarea

E.b. | 18.06.2017

Senatorul PSD Şerban Nicolae face un apel, pe pagina sa de Facebook, la luciditate şi raţiune în PSD.

Pe aceeași temă

 

Postarea sa a fost distribuită de Victor Ponta, care scrie că mai există o soluţie raţională ”înainte ca PSD să declanşeze războiul nuclear contra PSD”.


 
APEL

Dragi colegi din Partidul Social Democrat,
cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experiența politică acumulată și de loialitatea dovedită față de social-democrație și față de acest partid, fac un apel public la luciditate și rațiune,
scrie Şerban Nicolae pe pagina sa Facebook


Este nefirească și profund negativă îndârjirea și înverșunarea cu care se manifestă pozițiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizați opțiunile și nu vă comportați ca și cum ați descoperit brusc dușmani de moarte printre colegi.

 

Este, mai mult ca oricând, nevoie de echilibru și rațiune. De maturitate politică. Nu putem cere încredere cetățenilor României, votanților noștri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară și recalculăm sprijinul politic la șase luni de la alegeri și dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. 


Lăsați să primeze interesul public și renunțați la excesele de orgoliu. Reveniți la adevăratele priorități ale Țarii, la dialog colegial și la responsabilitate politică. Spuneți-vă opiniile cu fermitate și onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD. Asta cred că așteaptă de la noi cei ce ne-au făcut onoarea de a ne învesti cu încrederea lor, conchide Şerban Nicolae.

 

****************************

 

Postarea sa este distribuită de Victor Ponta, pe pagina sa de Fecebook, cu mesajul: De data aceasta sunt de acord cu Şerban / şi eu cred că mai există o soluţie raţională - înainte ca PSD să declanşeze războiul nuclear contra PSD!

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22