Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din PSD. Nu au fost puși pe listele pentru parlament

Redactia | 22.10.2020

Liviu Pleşoianu și Șerban Nicolae au demisionat din PSD după ce au rămas în afara listelor pentru parlament.

Pe aceeași temă

Liviu Pleşoianu: „Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă aşa ceva - să fie sănătos! Eu nu accept!”

Liviu Pop: „Dragi prieteni de pe Facebook, Deşi am fost votat pentru prima poziţie la Senat de CEX PSD Maramureş, am fost înlăturat de pe listă. Ce decizie credeţi că ar trebui să iau: 1. Să rămân în PSD? 2. Să îmi dau demisia din PSD? 3. Să candidez din partea altui partid? 4. Altceva?”

Şerban Nicolae: „Mâine (n.red. - joi, 22 octombrie) voi face poate cel mai dureros anunţ privind activitatea mea publică. Dar, în viaţă, o uşă se închide, o alta se deschide”, a scris Şerban Nicolae miercuri pe Facebook.

Joi, el a făcut deja pasul.

PSD a definitivat listele pentru alegerile parlamentare pentru 14 județe. Pe liste se regăsesc deputații PSD care au făcut scandal în șaormerie pentru că au refuzat să poarte mască, apropiați ai Gabrielei Firea, consolată că a pierdut alegerile, în loc să fie sancționată, așa cum e cutuma, precum și fiul lui Popescu Piedone.

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte al organizației județene PSD Suceava, s-a declarat revoltat de impunerea de la centru lui Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe un loc eligibil pe listele PSD din Suceava.

Astfel, pe locul trei, considerat eligibil la Camera Deputaților, PSD l-a impus pe Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 București și fiul controversatului Cristian Popescu Piedone. Vlad Popescu s-a înscris în PSD pentru a putea candida la alegerile din 6 decembrie pentru acest partid. Tatăl său, Cristian Popescu Piedone, a făcut o vizită la sediul PSD imediat după alegerile locale, Marcel Ciolacu declarând atunci că au discutat despre majoritatea din Consiliul Local al Sectorului 5.

„Sunt foarte dezamăgit în primul rând de listele pe care le-am văzut în presă. Total atipic și total nestatutar pentru că în cadrul organizației județene nu s-au discutat aceste liste decât în ordinea alfabetică, în totală bătaie de joc pentru statutul și pentru membrii acestui partid”, a declarat primarul din Fălticeni pentru portalul NewsBucovina.

„Suntem ca într-o „Scrisoare pierdută” și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul”, a mai spus Cătălin Coman.

foto Adevărul

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22