Șerban Nicolae, rugă pentru parlamentarii PSD-iști: Nu uitați că ați jurat că nu veți trăda partidul

Laurentiu Gheorghe | 04.11.2019

Președintele Comisiei juridice din Senat, Șerban Nicolae, intrat într-un con de umbră după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare îi imploră pe parlamentarii PSD să nu voteze Guvernul Orban.

Pe aceeași temă

Postarea lui Șerban Nicolae:

„CĂTRE PESEDIȘTI

Acum trei ani, românii ne-au votat pentru ceea ce am spus că reprezentăm, pentru principiile și valorile în care credem. Ne-au votat și pentru promisiunile unui program de guvernare făcut pentru români și pentru România. Ștampila votului a fost pusă pe buletinul de vot cu cerneală autentică. Nu cu cerneală simpatică. Nu s-a șters nici după un an, nici după trei. Cei care ne-au votat cred în continuare în noi și în cuvântul nostru. Am făcut multe din cele promise și mai avem încă multe de făcut.

Putem să fim dezamăgiți în plan personal, putem să ne supărăm pe unii lideri, putem chiar să căutăm, conjunctural, alte soluții politice pentru a ne îndeplini mandatul primit. În Parlament suntem reprezentanții poporului român. Românii nu ne-au votat ca să-i abandonăm. Nu ne-au ales ca să facem jocuri personale. Nu ne-au cerut să-i aducem la putere pe adversarii noștri și nici să facem meschine calcule politicianiste. Vă asigur că trădarea celor care ne-au încredințat reprezentarea lor și guvernarea țării rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui. Indiferent de „explicație”.

Repet formula de final a jurământului cu care toți ne-am început mandatul de parlamentar – „Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aşa să mă ajute Dumnezeu!” Să dovedim că nu am semnat jurământul cu o cerneală care s-a șters după trei ani!”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22