Șerban Nicolae se opune participării la consultările de la Cotroceni. PSD transmite oficial altceva

Dora Vulcan | 05.06.2019

În timp ce Șerban Nicolae se opunea participării la consultările de la Cotroceni pe tema referendumului PSD transmitea oficial că va ”asculta vocea poporului” și că ” știe când este nevoie de schimbare”.

Pe aceeași temă

Potrivit unor surse participante la şedinţă, citate de stiripesurse,ro, senatorul Şerban Nicolae se opune vehement participării delegaţiei PSD la consultările de la Cotroceni.

PSD a anunţat încă de ieri că delegaţia partidului la Cotroceni va fi formată din Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD şi premierul României, Paul Stănescu, preşedintele executiv interimar al PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice.

În acest timp, PSD lansa pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care dădea de înțeles că va ”asculta vocea poporului” și că ”știe când este nevoie de schimbare”.

”Partidul Social Democrat va rămâne întotdeauna aproape de români. Știm să ascultăm vocea acestei țări și știm când e nevoie de schimbare. Împreună, alături de milioanele de oameni care cred în noi, vom da acest semnal al schimbării, păstrând valorile și proiectele social-democrate”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22