Șerban Nicolae: Viorica Dăncilă poate prelua atribuțiile lui Liviu Dragnea în PSD

Redactia | 27.05.2019

Președintele grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, spune că atribuțiile lui Liviu Dragnea vor fi preluat de Viorica Dăncilă, după condamnarea cu executare primită luni de președintele PSD.

Pe aceeași temă

Liderul PSD din Senat spune că urmează ”un interimat, dupa care urmeaza sa ne reorganizam, dar nu cred ca e vreo noutate ce-ar trebui sa urmeze. Banuiesc ca daca ii intrebam pe adversarii nostri politic, ar trebui sa urmeze un haos la PSD si canibalizare, dar eu cred ca se insala”, potrivit unui interviu acordat stiripesurse.ro.

Șerban Nicolae spune că PSD trebuie ”categoric sa ramana la guvernare”, pe motiv că angajamentul PSD față de electorat obligă partidul să ducă mai departe programul de guvernare.

Din punct de vedere statututar, conducerea PSD trebuie preluate de președintele executiv al partidului, premierul Viorica Dăncilă.

Nicolae spune, însă, că partidul se va întruni ”cât se poate de repede” pentru a lua o decizie și ”pentru a stabili un parcurs”:

El a avertizat că cea mai mare capcană pentru PSD ar fi să înceapă ”goana după funcții” și a îndemnat la solidaritate în interiorul partidului și la strângerea rândurilor. ”Cea mai mare greseala ar fi sa incepem sa reasezam puterea in interiorul PSD-ului”, a conchis Nicolae.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamant luni de Curtea Supremă la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului din Teleorman.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22