Shhaideh, convocată de PNL la Parlament să explice cum i-a alocat, după demisie, bani lui Firea

Dora Vulcan | 22.06.2017

Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor o invită pe Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării, luni, la "Ora Guvernului", pentru a da explicaţii cu privire la alocarea unor fonduri din programul PNDL 2.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 "Grupul parlamentar al PNL a făcut o solicitare către Biroul permanent prin care o invităm pe doamna ministru Shhaideh, mai ales că acum am înţeles că este în funcţie, că şi-a şi retras demisia, probabil pentru a continua acest demers, luni, la 'Ora Guvernului', pentru a ne da explicaţii vizavi de aceste alocări, cum s-au produs ele, cum s-au şi furnizat aceste rapoarte de aprobare a ordinului de ministru imediat după demisia doamnei Shhaideh. Astăzi suntem în posesia unor documente cu privire la alocarea unor fonduri de la Ministerul Dezvoltării de pe PNDL 2. Nu ştim de ce aceste documente se fac pe ascuns pentru că până la urmă ele reprezintă alocări din bugetul public, nu sunt alocări din peştera lui Ali Baba şi a altor hoţi, ci din bugetul României care trebuie să fie cât mai transparent", a declarat vicepreşedintele PNL Laurenţiu Leoreanu la Palatul Parlamentului, citat de stiripesurse.ro.

 

 

 

El a adăugat că, potrivit documentelor, aceste alocări de fonduri au fost făcute pe data de 15 iunie, începând cu ora 17,00, după ce Sevil Shhaideh şi-a dat demisia.

 

 

"Între orele 17,04 şi 17,18 apar aceste referate de aprobare a ordinului de ministru. Sesizăm fonduri alocate şi Primăriei Bucureşti şi de aici ne dăm seama de efervescenţa şi atacul virulent al doamnei primar general la adresa domnului Grindeanu, dar şi unor sectoare, Sectorul 5, Sectorul 6, către judeţe acolo unde parlamentarii erau în cumpănă vizavi de susţinerea moţiunii şi considerăm un lucru profund incorect ceea ce s-a întâmplat. Până la urmă spusele premierului Grindeanu au acoperire, iar prin aceste referate de aprobare a ordinului de ministru al Dezvoltării Regionale se alocă sume către judeţe şi către primării PSD, către localităţi din Teleorman şi Bucureşti", a menţionat Leoreanu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22