Sindicalistii de la ROMATSA ameninta cu greva generala

Fara Autor | 19.08.2015

Pe aceeași temă

Sindicaliștii de la ROMATSA ar putea declanșa greva generală peste o săptămână, întrucât conducerea companiei nu și-a respectat obligațiile asumate la ultimele negocieri, anunță Agerpres.

 

Sindicatul a trimis ministrului Transporturilor, Iulian Matache, și DNA un document prin care solicită „demiterea tuturor celor care au fost angajați ilegal în această întreprindere, începând cu cei trei domni generali”.

 

„Azi, suntem într-o situație explozivă având în vedere faptul că absolut toate înțelegerile pe care le-am avut, și sunt procese verbale semnate atât de comisia patronatului cât și de cea a sindicatului, nu s-au respectat.(...) În cursul zilei de mâine, sau chiar astăzi (miercuri- n.r.), vom trimite către toți reprezentanții prin mail, electronic, o propunere de dată pentru începerea grevei generale și, în momentul în care vom întruni două treimi, cum scrie în statul sindicatului ATSR (Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România - n.red.), vom anunța greva generală”, a declarat miercuri liderul Sindicatului, Gabriel Tudorache.

 

Potrivit acestuia, greva va avea loc la o săptămână de la anunț.

 

Imediat după ce se va lua decizia, sindicaliștii vor urma procedura și vor anunța conducerea companiei și Minsiterul Transporturilor.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22