Șoc la Videle: Primarul (PSD) somează partidul să scoată bannerele cu Dăncilă, amplasate ilegal

Laurentiu Gheorghe | 16.09.2019

Organizația PSD din Videle fierbe după ce primarul a cerut oficial PSD Teleorman să demonteze imediat bannerele cu chipul lui Dăncilă deoarece nu au aviz de publicitate temporar.

Pe aceeași temă

Primarul susține că pe 12 septembrie a observat cum pe străzile orașului apar bannere fără nicio o autorizație cu chipul Vioricăi Dăncilă. S-au dispus verificări, iar Poliția din Videle a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie în orașul Videle au fost amplasate bannerele candidatului PSD la prezidențiale.

Potrivit polițiștilor, la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea bannerelor.

„Vă rugăm (...) să ne puneți la dispoziție documentele care vă îndreptățesc să amplasați bannerele publicitare. În cazul în care nu dețineți aceste documente, vă solicităm ca în termenul menționat mai sus să procedați la demolarea bannerelor menționate", se arată în comunicarea Poliției locale Videle către organizația PSD Teleorman.

„Am cerut de două ori organizației PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (luni - n.r.)) nu s-au primit documentele în cauză, așa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a declarat, corespondentului Mediafax, primarul din Videle.

Potrivit publicației locale Liber In Teleorman, relațiile primarului PSD cu propriul partid sunt tensionate încă de la Conferința Județeană a PSD Teleorman, când Bădănoiu și-a dorit să candideze pentru funcția de președinte executiv, însă câștigător a fost Victor Drăgușin. Astfel, în urma unor tensiuni la partid, Bădănoiu și-a scris demisia din PSD, hârtie care a rămas la partid, însă poate fi folosită pentru suspendarea primarului aflat la al doilea mandat, mai notează publicația citată.

Bădănoiu a fost achitat, în ianuarie, de complicitate la luare de mită, după ce în primă instanță primise trei de închisoare cu suspendare. Bădănoiu a fost judecat după un denunț făcut de viceprimarul Marius Nedelecu.

Nicolae Bădănoiu este un jucător împătimit la ”păcănele” fiind văzut des în sălile de profil, potrivit Informația de Teleorman.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22