Social-democrații se întâlnesc miercuri, într-o ședință informală, la Vila Lac 2

Laurentiu Gheorghe | 03.07.2019

Comitetul Executiv a fost convocat de președintele PSD, Viorica Dăncilă la ora 18:00 la Vila Lac 2 și au fost invitați liderii PSD din teritoriu dar și ministrii.

Pe aceeași temă

Este prima întrunire a CEx-ului după ce la Congres a fost aleasă noua echipă de conducere a partidului și are loc în contextul în care PSD trebuie să decidă candidatul la prezidențiale.

De altfel, PSD testează prin sondaj mai multe nume de posibili candidați la prezidențiale printre aceștia se numără Eugen Teodorovici, Șerban Nicolae și Mihai Fifor. Totodată, PSD a testat și numele lui Călin Popescu Tăriceanu ca și candidat comun PSD-ALDE dar și varianta susținerii unui candidat independent.

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că este posibil ca la întâlnirea de la vila Lac, Dăncilă să le prezinte rezultatul cercetărilor sociologice comandate de PSD pentru candidatul la prezidenţiale.

Un alt subiect pe agenda ședinței ar putea fi și tema schimbării miniștrilor. "Remanierea este un subiect pe care încă nu l-am clarificat în partid. Când va avea loc, cine pleacă. În plus trebuie discutată și strategia partidului pentru următoarea perioadă", au explicat sursele citate.

Viorica Dăncilă a fost validată ca președinte al PSD la sfârșitul săptămânii trecute devenind astfel succesorul lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat și încarcerat în urmă cu o lună. Alături de Dăncilă au fost aleși și Eugen Teodorovici ca președinte executiv și Mihai Fifor - secretar general.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22