Social-democratii sunt convinsi ca vor castiga alegerile de anul acesta

Iulian Popescu | 04.01.2016

Mihai Fifor, liderul grupului social-democraților din Senat, a declarat pentru Știri pe Surse că PSD va câștiga 'fără niciun fel de problemă' alegerile locale și nu este exclusă nicio alianță pentru majoritatea rezultată după alegerile parlamentare.

Pe aceeași temă

 

În opinia lui Fifor, PSD ar fi creditat în momentul de față cu peste 45% si ar putea obtine acest scor la alegerile locale.

 

"Anul care vine este unul dificil, cu doua tururi de scrutin, foarte importante pentru cum va arata scena politica din 2017. Daca vreti, este asezarea in scena a decidentilor politici majori pentru urmatorii patru ani de exercitiu  parlamentar si administratie publica locala si centrala. Este momentul in care, cred eu, se contureaza mai bine ca niciodata fortele politice din Romania, in opinia mea doua blocuri politice, unul de dreapta, unul de stanga si poate niciodata nu a fost mai bine conturata aceasta asezare pe scena politica. Ca Partid Social Democrat suntem interesati sa castigam alegerile locale si ne pregatim pentru aceste alegeri care reprezinta pana la urma esafodajul pentru alegerile parlamentare din toamna. Sunt convins ca putem sa castigam fara niciun fel de problema alegerile locale si ca de asemenea vom putea castiga alegerile parlamentare confortabil astfel incat sa guvernam tara in anii urmatori", a declarat Fifor pentru Știri pe Surse.

 

Despre posibilele alianțe în urma alegerilor parlamentare, Fifor sutine ca nu este exclusa nicio varianta: "Desigur ca se poate discuta orice fel de colaborare, cel putin pentru alegeri. Desigur ca se poate discuta orice fel de colaborare pentru o majoritate guvernamentala confortabila astfel incat sa poti sustine un Guvern fara niciun fel de problema. Cred ca nu este pentru nimeni un secret faptul ca sunt conturate foarte bine cele doua blocuri politice, exista in continuare si partide mai mici care uneori reusesc sa vina si sa asigure o majoritate."

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22