Sorin Grindeanu îl susține pe Ciolacu la șefia PSD și își anunță revenirea pe cai mari în partid

Laurentiu Gheorghe | 08.08.2020

Fostul premier PSD, Sorin Grindeanu, mazilit de Liviu Dragnea, a anunțat că se alătură lui Marcel Ciolacu și candidează la congres, alături de Gabriela Firea, pentru funcția de prim-vicepreședinte.

Pe aceeași temă

„Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toți”, a spus Grindeanu pentru o publicație locală, fără a preciza dacă s-a referit și la gruparea Eugen Teoodorovici – Codrin Ștefănescu care îl atacă în mod constant pe Ciolacu acuzat că a vândut partidul lui Iohannis și PNL.

„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreşedinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu şi Gabi Firea… sunt mulţi. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toţi şi e un moment în care toţi trebuie să punem umărul şi nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat Sorin Grindeanu, pentru expressdebanat.ro.

Marcel Ciolacu a afirmat în repetate rânduri că este bun prieten cu Sorin Grindeanu şi că va face echipă cu acesta.

În 26 mai, Grindeanu a afirmat că este un om de stânga şi anunţa că se va implica şi va susţine ”un proiect serios, corect şi bazat pe necesităţile reale ale societăţii româneşti”.

În 26 ianuarie, Grindeanu a participat la Conferinţa Judeţeană a PSD Timiş, unde a primit un formular de adeziune, dar fără a se fi înscris efectiv în partid.

”Conform legii, eu nu am voie să fiu în acest moment membru de partid. Asta nu înseamnă că nu o să devin în perioada următoare”, a afirmat atunci Grindeanu. Grindeanu deţine funcţia de preşedinte al ANCOM la care va trebui să renunţe în cazul în care revine în politică.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22