Sorin Grindeanu, mazilit de Dragnea, revine pe cai mari în PSD, țintind chiar șefia partidului

Laurentiu Gheorghe | 17.01.2020

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca va reveni in PSD. Grindeanu a declarat totodata ca „figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate” si ca trebuie promovati profesionisti.

Pe aceeași temă

Grindeanu, in prezent presedintele ANCOM, a participat la conferinta PSD Olt, alaturi de presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu si de secretarul general Paul Stanescu.

„Eu voi reveni in politica PSD pentru un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru tara. Nu tine isonul unor proiecte personale ale lui X sau Y, indiferent cum o cheama pe acea persoana. Am fost om de stânga, voi fi om de stânga si voi reveni in PSD”, a spus Sorin Grindeanu, citat de HotNews.ro.

Senatorul PSD Paul Stănescu, secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renunțat joi la șefia PSD Olt, după un deceniu petrecut la cârma organizației județene. În locul lui a fost ales Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt. Foarte interesant este că la Conferința de alegeri PSD Olt au participat Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD, dar și fostul premier PSD Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD in perioada in care Liviu Dragnea conducea partidul, insa la scurt timp cei doi au căzut la pace si fostul lider al social-democraților l-a numit presedintele ANCOM (Autoritatea de reglementare in comunicatii) acesta fiind in functie din noiembrie 2017. De precizat este ca in calitate de sef ANCOM, teoretic, Grindeanu nu poate face politica.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22