Sorin Ovidiu Vantu, mesaj pentru GENERATIA FACEBOOK : Sunteti Generatia n-am! Nu aveti absolut nimic! Nu aveti casa, nu aveti masina. Trebuie sa plecati din tara!

P.c. | 09.12.2014

Pe aceeași temă

Sorin Ovidiu Vintu, proaspat iesit din inchisoare, a transmis un mesaj celor care fac parte din "generatia Facebook". Vantu le-a spus celor care se identifica cu aceasta generatie ca au doua solutii: fie schimba sistemul politic, fie pleaca din tara, relateaza Hotnews.


"Sunteti niste prosti, fraieri in toata puterea cuvantului. Smecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceti voi, luam noi. Noi suntem combinatorii, aia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relatii si colo, si colo, oricum facem bani. Voi ce faceti? Generatia n-am! Nu aveti absolut nimic! Nu aveti casa, nu aveti masina. Ba, nici curve nu aveti! Trebuie sa plecati din tara! Astfel raman mai putini muncitori care sa produca bani pe care noi sa-i luam. Vreti sa ne schimbati pe noi? Aveti o singura sansa. Schimbati sistemul politic. Altfel, veti continua sa fiti slugile noastre in continuare", a spus Vintu in inregistrarea video de pe Facebook.

 

CITITI SI: Interviu Sorin Ovidiu VÎNTU: Voi continua cu ILEGALITATILE. Nu imi e FRICA de DNA. Treaba mea e să fac BANI, treaba lor e să mă PRINDA

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22