Șoșoacă cere autopsierea lui Stanoevici, în pofida dorinței familiei și spune că nu a murit de Covid

Redactia | 16.01.2021

Diana Șoșoacă, senatoarea AUR care a provocat mai multe scandaluri publice, a anunțat că depune o plângere penală legată de moartea actorului Bogdan Stanoevici.

Pe aceeași temă

Deși medicii și familia spun că acesta a murit de Covid-19, Șoșoacă respinge argumentele și cere o anchetă, transmite Antena 3.

„Având în vedere bătaia de joc a sistemului să îl facă victimă COVID, pe actele lui a scris că e mort din cauza Sars CoV-2. Am intervenit câţiva prieteni şi în urma faptului că ni s-a comunicat de la spital şi actele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea COVID din 6 ianuarie e negativ, la fel şi în 8 decembrie. Ulterior, s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem. Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz”, a spus Şoşoacă, la Parchetul General.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit săptămâna trecută în spital după infectarea cu noul coronavirus. El a fost un aprig contestatar al obligativității purtării măștii și al măsurilor de precauție, participând și la un miting în luna mai anul trecut.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22