Soția și copiii lui Dincă audiați, ca martori, 9 ore la DIICOT

Dora Vulcan | 23.08.2019

Soții și copiii lui Gheorghe Dincă, acuzat de crimele de la Caracal, au fost audiați miercuri nouă ore la DIICOT. Ei au plecat de la audieri cu mașina instituției pentru a evita incidentele de la venire.

Pe aceeași temă

Nici soţia lui Gheorghe Dincă şi nici copiii acestora nu au vrut să facă vreo declaraţie în faţa jurnaliştilor prezenţi la sediul DIICOT. Copiii femeii i-au dat la o parte pe ziariştii şi camermanii aflaţi la sediul central DIICOT, pentru a putea intra în clădire iar la plecare au fost scoși pe rând cu mașina instituției.

Anchetatorii au vrut să afle mai multe date despre profilul lui Dincă, ce a făcut el în Italia, cu ce s-a ocupat și dacă au existat conflicte în familie. Soția lui Gheorghe Dincă a spus că e șocată de acuzațiile care i se aduc soțului ei și spune că, deși au mai existat conflicte, nu l-a crezut niciodată capabil să omoare pe cineva.

În spațiul public a existat o controversă cu privire la momentul în care femeia s-a întors din Italia. Ea a revenit la Caracal la finalul lunii aprilie și a locuit în casă cu Gheorghe Dincă, explică jurnaliștii de la Digi 24.

Avocatul familiei Melencu spune că este imposibil ca femeia, care a locuit la Caracal după episodul cu Luiza, să nu fi știut ceva din ce s-a întâmplat. Ea a declarat, însă, că nu i s-a părut nimic suspect în casă, în ciuda haosului din locuință, în care multe lucruri erau adunate la grămadă.

Cei doi fii, fiica și soția lui Dincă au în continuare calitatea de martori, pentru că procurorii nu au informații care să indice calitatea lor de complici la faptele lui Dincă. Procurorii spun că aceștia au fost cooperanți și că au povestit întreaga viață alături de Dincă și ce a făcut acesta în Italia.

Anchetatorii au cerut autorităților din Italia mai multe informații, pentru a afla dacă acesta a comis vreo ilegalitate, dacă a comis vreo ilegalitate acolo. Toate răspunsurile de la autoritățile din Italia sunt negative, pentru că Gheorghe Dincă nu este în baza de date a poliției italiene ca făcând parte din vreo rețea, sau ca autor al vreunor infracțiuni.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22