Spitalul din Câmpulung Moldovenesc a fost închis, cel din Fălticeni este închis parțial

Redactia | 04.04.2020

Conducerea DSP Suceava a luat, sâmbătă, decizia închiderii spitalului din Câmpulung Moldovenesc și, parțial, pe a celui din Fălticeni.

Pe aceeași temă

Spitalul din Câmpulung Moldovenesc se va închide pentru două săptămâni după ce 67 de cadre medicale și 7 pacienți au contractat noul virus iar cel din Fălticeni va fi închis parțial, după ce 44 de cadre medicale au fost testate pozitiv pentru COVID-19.

„S-a luat decizia închiderii acestei unități, având în vedere numărul mare de rezultate pozitive la testarea personalului. După două săptămâni, unitatea va putea reîncepe activitatea cu un personal sănătos, fără riscul de a se transmite boala și la pacienți. Am aflat de această situație din ziua în care am preluat conducerea DSP Suceava. În aceeași zi m-am deplasat la Spitalul din Câmpulung. (...) Și cadrele medicale care sunt negative, fiind contacți cu cei pozitivi, intră în izolare. Spitalul nu primește pacienți, personalul nu vine la serviciu. La Fălticeni au fost depistate 44 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Persoanele depistate lucrează în pavilionul central. Din acest motiv, în celelalte pavilioane nu a fost depistat nimeni pozitiv și vor rămâne deschise pentru internările non-COVID", a declarat Manuela Trifan, șefa DSP Suceava.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22