SRI invetighează cauzele exploziei de la mall-ul din Focşani. Un bărbat a fost rănit

E.b. | 08.09.2016

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost rănit în urma unei explozii produse într-un centru comercial din Focşani. Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, din primele informaţii a explodat un telefon mobil. O echipă pirotehnică a SRI, la faţa locului.

Pe aceeași temă

 

O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) se află la locul exploziei produse într-un centru comercial din Focşani, pentru a investiga cauzele deflagraţiei în urma căreia un om a fost rănit.

 

Potrivit SRI, deocamdată nu există informații despre deflagrație. 

 

"S-a auzit anunţul de evacuare şi autorităţile ne-au cerut să ieşim cu toţi afară. În schimb, cel puţin în zona în care mă aflam eu, nu s-a auzit nicio explozie. Suntem toţi în faţa hipermarketului, nu ştim ce s-a întamplat", a povestit femeie aflată la cumpărături, potrivit ziaruldevrancea.ro

 

"Referitor la incidentul de la mall-ul din Focşani, a fost anunţată echipa pirotehnică din cadrul SRI, care este în acest moment prezentă la faţa locului şi investighează. Deocamdată nu àvem informaţii despre deflagraţie", au declarat reprezentanţii SRI.

 

Explozia s-a produs joi la prânz, în sala de cinema a unui centru comercial din Focşani, potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Vrancea, Vitalie Beţişor, conform News.ro.

 

”Două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism facial în urma unei explozii”, a decalrat Vitalie Beţişor.

 

Potrivit sursei citate, bărbatul rănit a povestit că i-a explodat telefonul în timp ce era la cinema.

 

Directorul Serviciului de Ambulanţă a mai declarat că bărbatul este conştient, cooperant şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vrancea.

 

Totodată, sursa citată a mai menţionat că nu au mai fost rănite alte persoane. 

 

Martorii ai incidentului vorbesc despre faptul că deflagrația s-a declanșat la intrarea în cinematograf a unui bărbat cu un rucsac în spate, moment în care parte din tavanul cinematografului s-ar fi prăbușit. Surse din cadrul anchetatorilor spun că nu ar fi fost vorba despre un dispozitiv exploziv care să fi fost declanșat, potrivit Agerpres.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22