Starețul care spunea că dacă te vaccinezi te acoperi cu solzi și devii zombi are Covid și e internat

L. G. | 25.01.2022

Zenovie Grigore, stareț la Mânăsirea Nechit din Neamț, care credea că la cei care se vaccinează anti-Covid „le vor crește solzi” și „vor fi zombi”, s-a infectat cu SARS-CoV-2 și este internat în spital.

Pe aceeași temă

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat, marţi, pentru News.ro, că starețul este internat în această unitate medicală, după ce s-a îmbolnăvit de COVID, iar starea lui este stabilă.

„Este internat la noi, dar nu la ATI, ci pe secţie. Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant", a precizat medicul Florin Roşu.

Și pe pagina oficială a Mănăstirii Nechit a fost postat un mesaj, în care se precizează că starea starețului este „spre revenire": „Doamne-ajută tuturor. Întrucât circulă multe zvonuri despre starea de sănătate a părintelui stareț Arhimandrit Zenovie, ținem să vă anunțăm că starea părintelui este stabilă și spre revenire. În momentul de față rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice".

Stareţul Zenovie Grigore de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ a încercat anul trecut să îşi convingă enoriaşii, în timpul unei slujbe, că vaccinarea anti-COVID va duce la „cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ", că oamenii se vor îmbolnăvi şi că administrarea serului ”va favoriza apariţia solzilor pe corpul uman":

"Este orice, vaccin nu este.

Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. (...)

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, declara atunci la Digi FM că preoți asemenea celui de la Neamț sunt „departe de lumea reală a informației medicale” și amestecă „apocaliptic” vaccinarea cu credința și teologia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22