Stoltenberg: Acordul dintre Grecia si creditori este important si pentru NATO. Sunt convins ca Atena va continua sa investeasca in aparare

M. B. | 13.07.2015

Pe aceeași temă

Acordul la care Grecia și liderii din zona euro au ajuns luni dimineața este important pentru securitatea statului elen, dar și a aliaților săi din NATO, a declarat secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, care s-a declarat convins că Atena va continua să investească în apărare.

 

“Salut acest acord deoarece cred că este important pentru economia elenă, dar și pentru întreaga Europă și pentru NATO”, a declarat Stoltenberg, aflat în vizită la Ljubljana, citat de AFP și preluat de Agerpres.

 

“Stabilitatea, prosperitatea economică sunt importante din mai multe motive, începând cu securitatea tuturor țărilor noastre”, a mai spus șeful NATO.

 

Stoltenberg s-a declarat convins că, în pofida austerității dure și tăierilor bugetare asumate în fața creditorilor, Atena va continua să investească în apărare.

 

“Grecia este un aliat foarte implicat, care de-a lungul mai multor ani a consacrat apărării peste 2% din Produsul Intern Brut și sunt cât se poate de sigur că va rămâne un aliat foarte implicat” în cadrul NATO, adeclarat Stoltenberg.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22