STS îi invită pe îndrăgostiți să se imortalizeze cu turnul de comunicații al serviciului

Redactia | 14.02.2020

Serviciul de Telecomunicații Speciale îi invită pe îndrăgostiții care sărbătoresc Valentine's Day să se imortalizeze cu turnul de telecomunicații al serviciului, în tradiția imaginilor de la Turnul Eiffel

Pe aceeași temă

Serviciul de Telecomunicații Speciale a ales o modalitate inedită de a se promova, folosindu-se de Valentine's Day, o sărbătoare occidentală consacrată îndrăgostiților și importată de România într-o frenezie fără rețineri.

STS le sugerează îndrăgostiților să se imortalizeze cu turnul de telecomunicații al Serviciului, în buna tradiție a imortalizării alături de alte turnuri celebre din lume: Turnul Eiffel sau Turnul din Pisa.

Imaginile vor avea parte și de un concurs, a cărui premiere va fi sărbătorită ”românește” pe 24 februarie, când în România se sărbătorește Dragobetele, omologul românesc al Sfântului Valentin.

Mesajul STS are parte și de un dezacord, care întinează la final oferta inedită, într-o confuzie pe care o fac mulți vorbitori din spațiul public privind acordul articolului genitival.

„Iubita mea, acum doi ani te-am cerut în căsătorie la Paris și ne-am imortalizat iubirea într-o poză lângă Turnul Eiffel, în urmă cu un an am alergat de mână prin Italia și ne-am fotografiat emoțiile lângă turnul din Pisa, iar anul acesta ți-am pregătit o surpriză... cine spune că nu poţi avea un turn care să-ți lumineze zâmbetul, chiar aici în București?”

O fotografie valoroasă este cea care îți rămâne în suflet pentru emoția sau povestea surprinsă. Dacă de Ziua Îndrăgostiților, veți ieși la plimbare cu persoana iubită și vreți să imortalizați momentul, poate prindeți în poză și Turnul de telecomunicații al STS. 📡

Vom premia cea mai frumoasă fotografie, iar fericitul câștigător va fi anunțat pe 24.02.2020, când vom sărbători iubirea românește!

Așteptăm fotografiile voastre în secțiunea de comentarii ale acestei postări!

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

#ziuaindragostitilor #sts #fotografii #concurs #pilon #comunicatii #radio

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22