SURSE: PSD va pune în discuţie situaţia lui Predoiu la şedinţa coaliţiei

L. G. | 01.02.2023

Ministrul Justiției s-a pronunțat în legătură cu un caz aflat pe rolul instanței și s-a întâlnit a doua zi cu unul dintre judecătorii din complet, dezvăluie G4Media.ro.

Pe aceeași temă

Liderii PSD vor pune în discuţie cazul Predoiu la şedinţa coaliţiei convocate pentru miercuri, relatează G4Media, citând surse politice. Pe agenda coaliţiei se afla iniţial doar problema proiectelor derulate de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), însă PSD intenţionează să le ceară explicaţii premierului şi ministrului Justiţiei în legătură cu declaraţiile făcute de cel de-al doilea despre „achitarea” soţului fostei şefe DIICOT, Dan Hosu, în condiţiile în care sentinţa nu a fost încă pronunţată.

Merită menţionat faptul că după anunţul care a stârnit numeroase semne de întrebare, Predoiu a avut, chiar a doua zi, o întâlnire, cu una dintre judecătoarele din completul care judecă acest dosar.

„Pesediştii sunt consternaţi şi spun că dacă era ministrul Justiţiei de la PSD nu doar că era presat să demisioneze, dar era şi încolonat la DNA”, a declarat un parlamentar PSD pentru G4Media.ro.

Articolul integral poate fi citit aici.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22