Tabăra Ciolacu-Stănescu, atacată de oamenii lui Dragnea îndepărtați după condamnarea lui Daddy

Redactia | 25.06.2020

Apropierea congresului de alegeri din PSD acutizează relațiile dintre aripa celor care au preluat conducerea de la debarcarea Vioricăi Dăncilă și cei care au fost forțați să o lase din mână.

Pe aceeași temă

În ultimele zile a început un adevărat război al declarațiilor în PSD. Protagoniștii sunt oamenii loiali lui Liviu Dragnea, care au fost îndepărtați treptat de la conducerea partidului de tabăra lui Marcel Ciolacu.

Lideri care altădată faceau parte din „cercul zero” al deciziilor în partid, se ceartă acum pe Facebook cu actuala conducere interimară.

Miza? Congresul PSD din această vară, unde până acum și-a anunțat candidatura Marcel Ciolacu, care speră să își impună echipa.

Lideri precum Ionel Arsene, baronul de Neamț, Codrin Ștefănescu, Răzvan Cuc sau Cătălin Rădulescu, altădată nelipsiți din biroul lui Liviu Drangea, au transmis mesaje prin care își arată dezacordul cu modul în care este condus partidul, dar mai ales în legătură cu declarațiile recente ale secretarului general Paul Stănescu, care a criticat o ieșire publică a lui Eugen Teodorovici la adresa lui Marcel Ciolacu.

analiza integrală pe Digi 24

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22