Târgul de Crăciun din Sibiu nu se mai organizează în acest an. Rata infectărilor a trecut de 6 la mi

Laurentiu Gheorghe | 02.11.2020

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au anunțat anularea evenimentului din cauza pandemiei de Covid-19. În Sibiu, incidența cumulată este de 6,03 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Pe aceeași temă

„Știm că vă așteptați ca dintr-o zi într-alta să ne vedeți instalând căsuțele în centrul orașului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit sa organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul”, au transmis, luni, organizatorii Targului de Craciun, pe pagina de Facebook.

Aceștia au precizat că au decis să elimine orice risc, oricât de mic.

„Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui sa facem cu totii, in aceasta perioada. Noi suntem pregatiti sa organizam evenimentul, in cazul in care situatia se va imbunatati vom regandi aceasta decizie, pana atunci, aveti grija de voi”, au mai transmis organizatorii evenimentului.

Potrivit datelor transmise, luni, de Prefectura Sibiu, municipiul Sibiu a ajuns la o incidenta cumulata a cazurilor de coronavirus de 6,03 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

Targul a avut prima editie in anul 2007, anul Sibiului in calitate de Capitala Culturala Europeana. Evenimentul se derula, pe parcursul mai multor saptamani, in Piața Mare a orasului, fiind punctul de atractie al sarbatorilor de iarna.

Evenimentul este organizat de Asociatia Events For Tourism si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22