Pe aceeași temă
De Sfântul Gheorghe, că tot se face „măsura oilor” şi se înţarcă mieii, vă aşteptăm la Muzeul Ţăranului Român, cu caş, brânză de burduf, telemea de oaie, urdă de la Fundata, dar şi cu brânză de capră de la Crit.
Nu vor lipsi nici mezelurile de la Botoşani, cârnaţii csabaii şi cârnaţii sibieni, pastrama de oaie în baiţ şi pâinea de Ghimeş.
Vă îndulcim cu miere, dulceţuri, gemuri, prăjituri şi suc de mere.
Producătorilor locali li se alătură şi meşteri din toată ţara cu obiecte din lemn, ceramică, ţesături şi ouă încondeiate.
Târgul de Sfântul Gheorghe, de sâmbătă, 24 aprilie până duminică, 25 aprilie, între orele 9:00 şi 17:00
Intrarea este libera.
Parteneri media : 24-Fun, Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, RFI, 121.ro, Port.ro, Hot News, webpr.ro, www.calendarevenimete.ro, LiterNet, Observator cultural.m
Comentarii 0