Tăriceanu: Ăștia de la USR sunt urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu reîncarnați

Laurentiu Gheorghe | 24.03.2019

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că membrii USR „sunt urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu reîncarnați, sunt trași din spate de diferite sfori” și sunt „niște netermin

Pe aceeași temă

„Am văzut o postare a dlui Cioloș acum o zi-două. Vorbea de onestitate, dar de legăturile cu securitatea nu ne spune nimic? Mie USR îmi spune un singur lucru, că ăștia sunt urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu reîncarnați, sunt trași din spate de diferite sfori de cei care au făcut parte înainte din vechile structuri de securitate și evident că nu pot să am încredere și cred că mulți români își dau seama de acest lucru, nemaivorbind de trăznăile politice pe care le debitează, începând cu Raluca Prună care spunea că drepturile și libertățile sunt un moft, cu fătuca aia care a fost ministru al Finanțelor, care spunea că românii trebuie să muncească pe 2 lei, cu fătuca asta care de curând vorbea despre proprietate spunând că nu avem nevoie de proprietate”, a afirmat Tăriceanu, într-o conferință de presă la Bacău.

El fusese întrebat dacă este vinovat Dacian Cioloș că nu s-a revenit la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Tăriceanu a mai acuzat USR că vin săptămânal cu câte „o prostie imensă” și i-a numit „neterminați”.

„Ăștia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte o prostie imensă și lumea se miră. Dar eu vă spun ceva, nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu niște neterminați, care n-au carte de vizită profesională, care n-au pic de experiență politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială în momentul în care intri în politică, atunci sigur că o să vedem și în continuare același gen de poziționări și de declarații care îi descalifică”, a mai afirmat liderul ALDE.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22