Tăriceanu îi dă indicații șefei CSM și continuă de pe Facebook lupta cu ”statul paralel”

Dora Vulcan | 17.06.2019

CSM trebuie să acționeze ”de urgență”, spune Tăriceanu, al doilea om în stat, scăpat recent de ancheta penală prin votul colegilor din coaliție, cu privire la așa-zisele dezvăluiri făcute de șeful IJ.

Pe aceeași temă

”Este necesar ca toate datele din acele protocoale ilegale și imorale să fie făcute publice neîntârziat. Românii au dreptul să știe cum au funcționat instituțiile din justiție și felul în care serviciile au influențat activitatea lor”, spune Călin Popescu Tăriceanu, al doilea om în stat, după ce a fost salvat de ancheta penală a DNA după votul politic al colegilor din coaliția de guvernare.

Tăriceanu invocă așa-zisele ”dezvăluiri din mass-media” privind raportul Inspecției Judiciare despre protocoalele secrete dintre SRI-DNA-instanțe de judecată, care ar conține 19 anexe secretizate,

”CSM trebuie să acționeze pentru desecretizarea lor de urgență”, este imperativul pe care Tăriceanu îl trasează Liei Savonea, șefai Consiliului Superior al Magistraturii, instanța care decide soarta puterii judecătorești în stat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22