Tariceanu ingroapa securea razboiului: Conflictul cu presedintele Iohannis s-a încheiat

Vlad Toma | 04.01.2017

Călin Popescu-Tăriceanu, presedintele Senatului, a declarat, în emisiunea „România la raport” de la România TV, ca el considera incheiata confruntarea politica pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis in ultima perioada.

Pe aceeași temă

 

Vreau să considerăm că s-a închis o pagină, că perioada confruntării politice, a încercării pe care, politic, preşedintele a vrut s-o facă, din punctul meu de vedere, ieşind din limitele constituţionale, s-a transformat într-o clipă într-un fel de broker pentru a forma o majoritate împreună cu PNL şi alţii şi de a-şi pune Guvernul lui şi prim-ministrul lui, nu a reuşit, dar această pagină vreau s-o consider încheiată," a declarat Tariceanu, la Romania Tv, conform unei postari facute pe contul sau de Facebook.

 

Tariceanu anunta ca va colabora in viitor cu presedintele Iohannis, pentru bunul mers al țării: "Eu, ca președinte al Senatului, probabil că, prin forța lucrurilor și prin obligațiile pe care le am, și eu și președintele vom avea nevoie să conlucrăm, pentru că românii ne-au ales pentru a conduce aceste instituții în favoarea lor, în favoarea țării și să asigurăm bunul mers al lucrurilor. Vreau ca acest episod să fie considerat închis, cel puțin în ceea ce mă privește. Acum, ceea ce vrea să facă președintele, nu știu... îmi doresc să privim înainte, ce vrem să facem pentru efortul nostru de revenire la normalitate, de construcție, de asigurare a bunăstării”.

 

Tariceanu l-a acuzat in mod repetat pe presedintele Iohannis, inainte de alegeri, ca are de gand sa nu respecte votul romanilor si sa forteze desemnarea lui Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22