Tariceanu nu vrea sedinta in coalitie pentru numirea sefiei SIE

T.d. | 29.06.2015

Pe aceeași temă

Calin Popescu Tariceanu nu crede ca numirea unui nou sef la SIE necesita o sedinta a coalitiei de guvernare.

"E bine ca sedintele politice sa nu le tinem la sediul Guvernului, pentru ca Guvernul este puterea executiva si noi, discutiile politice, le putem face oriunde in alt spatiu, la Parlament, la sediile partidelor, dar este de evitat sa facem astfel de discutii la Guvern”, a aratat liderul ALDE, citat de HotNews.

In continuare, presedintele Senatului a precizat ca votul pentru numirea unui nou sef la SIE nu necesita o sedinta a coalitiei.

Mai degraba, cred ca trebuie sa ne intalnim noi cu PSD, ceea ce am si discutat si convenit, sa stabilim din punct de vedere tactic cum vom proceda in continuare", a mai spus Tariceanu.

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu director al SIE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale facut public acum cateva zile. Iohannis i-a instiintat, printr-o scrisoare oficiala, pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare, urmand ca Parlamentul sa adopte o hotarare in acest sens.

Plenul Parlamentului se reuneste marti, la ora 17:00, pentru a vota in privinta numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. Comisia de control SIE va da intre timp avizul necesar procedural.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22