Tăriceanu s-a răzgândit și repune în discuție candidatura sa la prezidențiale

Dora Vulcan | 18.06.2019

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a revenit asupra declarației sale în care spunea că nu va candida la prezidențiale și a spus că s-a referit, de fapt, la refuzul de a mai discuta despre subiect.

Pe aceeași temă

Tăriceanu spune că, de fapt, declarația sa a fost ”interpretată” ca o renunțare, dar că ”această problemă” va trebui rezolvată atât la nivelul partidului său cât și cu partenerul de coaliție, PSD.

„O declaraţie a mea după alegerile din 26 mai a fost interpretată de unii ca o renunţare la candidatură. Eu am spus atunc că la momentul respectiv nu discut despre acest subiect şi cred că era şi logic de ce nu discut despre acest subiect. În continuare însă, sigur că şi noi, la ALDE, şi cei din PSD, această problemă va trebui să o rezolvăm. Şi la ALDE o să discutăm probabil chiar în această săptămână cu liderii organizaţiilor, în cadrul structurilor statutare ale partidului, şi cel mai probabil va urma o decizie în acest sens, pentru stabilirea celui care va fi candidatul la alegerile prezidenţiale”, a declarat Tăriceanu, la România TV, potrivit Agerpres.

El nu a exclus posibilitatea unui candidat comun PSD-ALDE la prezidențiale.

„Noi trebuie să găsim acea soluţie care ne dă cele mai mari şanse să-l învingem pe actualul preşedinte. Deci discutăm orice”, a mai spus Tăriceanu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22