Tăriceanu: Viorica, ai refuzat sprijinul meu să mergem în parlament. Acum, vii trimisă de Iohannis

Dora Vulcan | 29.08.2019

Fostul partener de guvernare al Vioricăi Dăncilă i-a dat replica după ce premierul a lansat un atac la ”bărbații de stat” printre care l-a inclus și pe Călin Popescu Tăriceanu.

Pe aceeași temă

”Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine...”, a scris președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că preșeidintele Klaus Iohannis are un comportament la fel de imatur și egoist ca al fostului coleg de coaliție, Călin Popescu Tăriceanu.

„Domnul Iohannis a înlocuit funcția de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj. Președintele nu a înțeles câtă nevoie România are nevoie de stabailitate. E un comportament la fel de imatur și egoist ca cel al lui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniștrilor”, a afirmat spus Dăncilă, într-o declarație de presă susținută miercuri la Palatul Victoria după ce președintele Iohannis a spus că refuză pe toată linia remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, Dăncilă l-a făcut laș pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că a decis ieșirea de la guvernare.

Ea a anunțat că va merge în Parlament și va încerca să obțină susținerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt.

Tăriceanu a anunțat luni că părăsește coaliția de guvernare motivând că premierul Dăncilă ar fi refuzat oferta sa de restructurare a guvernului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22