Tatăl unui tânăr mort în Colectiv: Popescu Piedone este votat în Sectorul 5 de masele manipulate

Laurentiu Gheorghe | 28.09.2020

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, victimă a incendiului din Colectiv, susține că fostul primar de la Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone a câștigat în S5 din cauza lipsei de educație din ghetouri.

Pe aceeași temă

Alexandru Iancu, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cei 64 de tineri morți în tragedia din Colectiv. Acum, la aproape 5 ani de la incendiu, Cristian Popescu Piedone, atunci primar al sectorului 4, care a demisionat în urma protestelor de stradă, este ales primar al sectorului 5. Politicianul este condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare in dosarul Colectiv, dar cazul se afla in faza de apel.

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, spune că Piedone a fost ales cu vot democratic și perfect legal pentru că alții nu și-au făcut datoria.

"Sunt întrebat ce părere am despre alegerea lui Piedone. Sunt îndemnat să organizez proteste.

"Noi avem in continuare doua Romanii, iar democrația și legea trebuie respectate de noi toți, iar proteste aș face împotriva justiției și a celor care cu mândrie populară își strigă susținerea față de această justiție.

Piedone a fost ales cu vot democratic si perfect legal pentru că alții nu și-au făcut datoria. Iar Piedone este doar un exemplu. Sa ne uitam la primarul din Sângeorz Băi, la cel din Moldova care a facut sex cu minore, la ministrul care foloseste drumurile patriei ca pe holul din casa personala, circulând cum vrea muschiul lui.

Când ne va trece entuziasmul, ne va lovi realitatea. Cum schimbăm realitatea?", este mesajul postat pe Facebook de președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu.

Una dintre surprizele uriașe ale acestui scrutin este alegerea lui Piedone în funcția de primar al sectorului 5, el candidând din partea formațiunii finanțate de Dan Voiculescu - Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat în prima instanță la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv și plecat din funcție după ce mii de oameni i-au cerut demisia în stradă în urma tragediei din clubul Colectiv - a comentat pe Facebook victoria sa la alegerile locale în urma cărora a fost ales primar al sectorului 5, susținând că "judecata poporului a decis".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22