Tensiuni in PSD. Ponta: Sunt dezamagit daca Dragnea ma considera un dusman al partidului

Vlad Toma | 04.07.2016

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a comentat informatiile aparute in presa despre faptul ca Liviu Dragnea l-ar considera un dusman al PSD, alaturi de Daniel Constantin si de C.P. Tariceanu.

Pe aceeași temă

 

Ponta il anunta pe Dragnea ca adevaratii dusmani ai PSD sunt cei din PNL.

 

"Sunt foarte dezamăgit și supărat DACĂ această știre e adevărată și cu adevărat Liviu Dragnea mă vede pe mine și pe liderii ALDE ca pe dușmanii PSD.

 

Pe lângă faptul că o asemenea idee este neadevărată și nedreptă (după ce toată viața mea politică am activat doar în PSD și după ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin și Călin Tariceanu au fost mereu aliați corecți și de încredere) cred că este și o mare greșeală - adversarii adevărați ai PSD sunt cei de la noul PNL și cei care au vrut mereu distrugerea PSD și a liderilor săi!

 

Dacă într-adevăr Liviu Dragnea ar gândi așa atunci la Cotroceni trebuie deschisă șampania! Eu sper însă că a fost doar o informație "pe surse" care se va dovedi neîntemeiată," a transmis fostul premier, pe contul sau de Facebook.

 

Fostul premier a comentat zilele trecute posibila fuziune dintre PNL si UNPR, considerand ca PSD ar putea ramane izolat. Ponta a criticat in acest context atitudinea de aroganta transmisa de la varful partidului: "Sunt îngrijorat pentru PSD - întotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea. E rău să fi cel mai mare partid, dar singur e foarte ușor să scapi de aliați și e foarte greu să îți câștigi alții (mai ales dacă impresia de aroganță și comportament de "vătaf județean" este transmisă către parteneri)," a scris atunci Ponta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22