Teodor Atanasiu (PNL), respinge acuzatiile lui Ponta: Nu am semnat niciun contract cu domnul Sova

P.c. | 07.06.2015

Pe aceeași temă

Teodor Atanasiu, prim-vicepresedintele PNL, a respins acuzatiile premierului Victor Ponta, aratand ca nu a semnat niciun contract cu Dan Sova. Premierul Ponta a sustinut duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca liberalul Teodor Atanasiu se afla intr-un conflict de interese, relateaza Hotnews.


"Mi-e jena sa vorbesc despre colegii din Opozitie, din PNL. Cel care, eventual, se afla in conflict de interese este domnul Atanasiu, cel care i-a semnat contractele domnului Sova si dupa aceea l-a votat votat ca ministru in Guvernul USL sau ma rog care i-a semnat contractele doamnei Alina Gorghiu", a spus Victor Ponta.

 

Atanasiu a respins aceasta ipoteza: "Nu am semnat niciun contract cu domnul Sova, dintr-un motiv foarte simplu: ca nu eram in postura de a semna aceste contracte. Nu am fost niciodata director nici la Turceni, nici la Rovinari, nici la celelalte societati comerciale cu care domnul Sova a avut contracte. Dar domnul Ponta nu este astazi invinuit pentru faptul ca si-ar fi exercitat atributiile de avocat si ar fi reprezentat in instante sau ar fi acordat asistenta juridica unor societati comerciale. Domnul Ponta este acuzat ca a incasat banii si n-a facut aceste lucruri. Ca a emis facturi ca si cum ar fi prestat aceste servicii, pe care nu le-a prestat niciodata. Si pentru asta nu trebuie sa gaseasca explicatii in alta parte, ci in propriul stil de viata al domnului Ponta, stilul mincinos, in care tot ce a facut si tot ce spune este o minciuna continua, a spus, intr-o conferinta de presa, Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.

 

CITITI SI: Victor Ponta NU DEMISIONEAZA. Coalitia de guvernare il sprijina in continuare. Ponta: Acuzarea mea are ca scop schimbarea guvernului

 

Atanasiu a reamintit ca Ponta a spus ca va pleca daca va ajunge in situatia sa fie cercetat penal: "Acum, refuza sa plece. Ne-a spus domnul Victor Ponta ca il va sustine pe Crin Antonescu presedintele Romaniei si s-a pus el candidat la Presedintie. Ne-a spus Victor Ponta ca se pregateste o lovitura de stat impotriva Romaniei, de catre procurori la adresa lui. Nu. Domnul Ponta pregateste o lovitura de stat impotriva romanilor prin ramanerea sa in fruntea Guvernului, desi este suspect de mai multe infractiuni grave, printre care si cea de spalare de bani", a sustinut Teodor Atanasiu. 
 

Liderul liberal a mai spus ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si prezinte demisia din fruntea guvernului: "Domnul Ponta trebuie sa inteleaga un lucru: cariera sa politica a luat sfarsit si trebuie sa-si prezinte demisia pana ce nu va fi fugarit de popor din functia pe care o detine", a declarat Teodor Atanasiu. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22