Teodorovici, furios că Fifor a declarat despre el că și-ar fi dat demisia: Unde e șobolanul ăla?

Dora Vulcan | 27.11.2019

Eugen Teodorovici a făcut o criză marți noaptea, pe holurile PSD, după ce Mihai Fifor a spus despre el presei că ar fi demisionat din funcția de președinte executiv în ședința Comitetului Executiv.

Pe aceeași temă

Teodorovici a ieșit din biroul său furios, strigând și întrebând ”Unde e șobolanul ală?”.

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor declarase la o televiziune, prin telefon, că Eugen Teodorovici a demisionat din funcția de președinte executiv la ședința de Comitet Executiv de marți, încheiată la miezul nopții.

Când a auzit declarația colegului său, Teodorovici a luat foc și a ieșit să-l caute pe Fifor.

„Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff, citat de Digi 24.

Pe hol a apărut și Viorica Dăncilă, cu adevărat demisionată din PSD la presiunea Comitetului Executiv abia încheiat, care a încercat să îl calmeze pe Teodorovici. „Haide, Eugen, vino în birou”, i-a spus ea.

Numai că Teodorovici nu s-a liniștit și, după ce a aflat în ce birou se afla Fifor, a intrat peste el în timp ce acesta făcea declarații prin telefon la o televiziune susținând cu el un schimb de replici foarte dur.

Teodorovici a spus că nu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv, ci doar și-a pierdut funcția odată cu dizolvarea Biroului Permanent, odată cu demisiile în lanț date de membri ai acestuia, la pachet cu cea înaintată de Dăncilă.

De altfel, Teodorovici a fost un susținător al rămânerii Vioricăi Dăncilă la conducerea partidului până la congres. El a încercat să o convingă pe Dăncilă marți seara să nu renunțe la șefia PSD, reușind de câteva ori să-i întoarcă decizia pe care aceasta ar fi luat-o încă dinainte cu o seară, când a vizitat-o acasă președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, cel care avea să preia interimatul conducerii partidului după ședința de marți seară.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22