Terenuri de vânzare Pipera, Școala Americana - oaza de verde unde îți construiești confortul

Redactia | 03.08.2021

De ce ați alege un teren de vânzare în Pipera?

Pe aceeași temă

Mai mult ca oricând oamenii și-au dat seama că au nevoie de propriul colț de natură, de spații mai puțin aglomerate, de luxul de a-și construi case elegante, cu grădini generoase și extra- facilități pentru o viață în confort.

Luxul de a trăi în nord, în zone mai puțin populate, este o răsplată a muncii depuse și o retragere în echilibrul liniștii după muncă. Iar zona Pipera le oferă pe toate: este în apropiere de pădure, suficient de departe de aglomerația urbană, totuși aproape de magazine și, chiar mai mult, de cele mai bune școli.

Standardele confortului și luxul au căpătat altă semnificație și valențe în prezent. Cele mai noi achiziții, proiecte, amenajări și reamenajări de proprietăți iau în calcul adăugarea unor facilități din care să nu lipsească o curte, piscină, terasă și integrarea tehnologii de ultimă generație. Cei cu familii vor fi întotdeauna preocupați și de apropierea de o școală de cea mai bună calitate. Astfel interesul pentru terenuri de vanzare Pipera - Scoala Americana este din ce în ce mai mare.

Zona de nord a Bucureștiului dispune de unele dintre cele mai interesante oferte de terenuri. Chiar dacă prețurile de achiziție sunt ridicate, avantajele aflate la dispoziția beneficiarilor merită investiția.

De ce să cumperi un teren în Pipera – Școala Americană?

Orice persoană, în funcție de gusturi, nevoi și buget, are propriile așteptări de la terenul, proprietatea sau locuința pe care vrea să o cumpere. Ceea ce oferă piața se poate apropia de viziune. Însă pentru a obține un proiect conform dorințelor, cea mai bună alegere este aceea de a cumpăra un teren. Achiziția unui teren îți oferă mult mai multe posibilități de construcție și adaptare la preferințele și exigențele personale.

Printre cele mai importante aspecte pentru care proprietarii pot opta pentru achiziția unui teren în zona Pipera – Școala Americană menționăm:

O locație mai bună

Multe zona urbană sunt foarte aglomerate, cu populație numeroasă și vecini cu obiceiuri dintre cele mai diverse. Dacă vrei să scapi de agitație și zgomot și să te instalezi într-o zonă cât mai bună și mai aerisită a Bucureștiului, optează pentru o proprietate în Pipera.

Posibilitatea de a realiza un proiect exclusivist, exact pe gustul tău

Fie că vrei să cumperi o parcelă de teren pentru a construi o locuință individuală, fie pentru a face o investiție, un teren liber implică mai puține bătăi de cap și un timp mai scurt de finalizare a proiectului. În plus, fiecare detaliu de natură arhitecturală, instalații, tehnologie, materiale de construcție și finisaje va fi la latitudinea preferințelor și alegerilor tale.

Mai puțină birocrație pentru proiectarea, aprobarea și finalizare proiectului

Fiind vorba despre o zonă mai puțin aglomerată, birocrația implicată se va reduce. Vei avea nevoie de mai puține avize și acorduri, pentru că nu este vorba de zone protejate, cu regim de înălțime, cu construcții alipite sau cu rețele de utilități care să necesite aprobări pentru a fi deplasate chiar și cu câțiva centimetri.

Soluții de lux, cu finisaje de calitate și ultimele tehnologii din domeniu

Dacă în cazul unei construcții preexistente vei avea nevoie fie de demolare, fie de un proiect de reamenajare complex, în cazul unei construcții noi lucrurile se simplifică. Având în vedere evoluția tehnicilor, materialelor de construcții, finisajelor și soluțiile de proiectare și design de interior, ai toate șansele să realizezi un proiect de lux, cu plus valoare ridicată.

Având un lot de teren de dimensiuni extinse, proiectul locuinței poate fi prevăzut cu piscină sau teren de tenis pentru ca tu să ai hobby-urile la tine acasă.

Școala Americană

Zona Pipera este ideală chiar și pentru familiile care au copii ce trebuie duși la școală. Școala Americană este una dintre cele mai vechi și recunoscute instituții particulare cu predare în limba engleză.

DIn acest motiv zona este iubită de expați și angajați în companii multi-naționale în care limba engleză este obligatorie.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe detalii despre oferte și avantajele zonei, nu ezitați să cereți sfatul unui specialist, agent imobiliar sau broker cu experiență în terenuri de vânzare în zona Pipera - în apropiere de Școala Americană.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22