The Guardian il acuza pe Radu Duda, sotul principesei Margareta, ca si-a falsificat CV-ul

Fara Autor | 13.08.2015

Pe aceeași temă

Radu Duda, soţul Principesei Margareta, este acuzat de The Guardian că şi-ar fi falsificat CV-ul, întrucât el susține că este absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard și al Colegiului George C. Marshall (din Germania), dar aceste instituții de învățământ au negat în 2009 că l-ar fi avut vreodată student sau masterand.

 

Acuzațiile apar într-un material despre excluderea Prinţului Nicolae din Casa Regală a României, de către bunicul său, Regele Mihai.

 

Jurnaliştii spun că Prinţul Nicolae al României, fiul unui profesor universitar britanic și al Elenei, a doua fiică a Regelui Mihai, părea un moştenitor ideal pentru o monarhie, scrie B1 TV, citând The Guardian.

 

The Guardian vorbește și despre Radu Duda, soţul Principesei Margareta, prima fiică a lui Mihai I şi a reginei Ana.

 

Britanicii îl cataloghează pe Radu Duda ca fiind un actor penibil, care apare în documente din arhivele Securităţii ca fiind „persoană de sprijin".

 

De asemenea, jurnaliştii scriu că Duda și-a trecut în mod mincinos în CV că e absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard și al Colegiului George C. Marshall din Germania, pentru că, în 2009, instituțiile de învățământ au negat acest lucru.

 

Duda a scris și o carte după un turneu în Israel în care a povestit cum s-a plimbat prin locurile unde s-a născut Isus, la Nazaret, dar, spune jurnaliștii, diferenţa dintre realitate şi carte ar fi aceea că Isus s-a născut în ieslea din Bethleem.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22