Theodor Stolojan, despre incercarea de inlocuire a Realitatea TV cu Antena 3 in Parlamentul European: Un demers lipsit de fair-play

T.d. | 16.04.2015

Pe aceeași temă

Eurodeputatii Marian Jean Marinescu si Theodor Stolojan confirma informatia prezentata public de colegul lor, Cristian Preda, potrivit careia euroalesii social-democrati romani, alaturi de Mircea Diaconu si Norica Nicolai, incearca inlocuirea postului Realitatea TV cu Antena 3 in grila tv din Parlamentul European.

Potrivit unui comunicat de presa, cei doi sustin ca europarlamentarii PNL nu au fost consultati, fiind instiintati de acest demes de biroul chestorului.

Eurodeputatul PNL Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al PPE, sustine ca a trimis imediat o solicitare chestorului, in care a cerut oprirea acestei proceduri.

"Un asemenea demers nu se poate face fara consultarea tuturor eurodeputatilor romani. (...) Noi nu am fost intrebati. Momentan procedura a fost suspendata, urmand ca luni sa depunem documente oficiale prin care vom cere ca lucrurile sa ramana exact asa cum sunt acum", a declarat Marinescu, potrivit HotNews.

Theodor Stolojan, liderul delegatiei PNL, a sustinut ca i-a spus chestorului Parlamentului European ca "Realitatea TV este o televiziune de stiri neutra. Antena 3 are afinitati politice declarate. De aceea, consider demersul colegilor deputati socialisti lipsit de fair-play".

Romania are dreptul la doua televiziuni acreditate, una fiind TVR International, iar cealalta Realitatea TV.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22